Het bedrijf ArtisticallyEngineered(AR-END) uit Herdersem combineert esthetiek mettechnische nauwkeurigheid wanneer het metaalconstructies ontwerpt, bouwt en installeert in woningen. “We werken zelf heel precies en verwachten dat ook van onze leveranciers” zegt Sam Geeraert, ingenieur bij ArtisticallyEngineered. “Industriële verhuizer Lifthing voldoet in dat opzicht zeker aan de verwachtingen.”

“Toen we via een openbare verkoop een kolomboor van ruim 500 kg overnamen, kregen we heel weinig tijd om die machine te verhuizen. We konden slechts op 1 moment bij de vorige eigenaar terecht en er was niets meer voorhanden om het gevaarte op te tillen en te vervoeren. Dus vroeg ik een prijsofferte aan bij Lifthing. Nog diezelfde dag zat de offerte in mijn mailbox…

Lifthing hield rekening met de strakke timing en bereidde de verhuis grondig voor. Ze regeldenalles: het hijsmateriaal, een vorklift, het transport en de montage in onze werkplaats. Wij hoefden niets te doen. De medewerkers van Lifthing waren zeer behulpzaam en trokken goed hun plan. Ze hebben duidelijk veel ervaring met industriële verhuizingen. Het is een team waar je op kunt rekenen, of je nu 1 machine wilt verhuizen of een volledige installatie.”

Ook vakmensen nodig voor rigging en transport van uw machines?

Contacteer Lifthing voor een vrijblijvende offerte.